Op het lijf geschreven imago-, kleur- en stijladvies

Ben je op zoek naar advies over imago, kleur en stijl? Wil je meer uit je kleerkast halen? De kleur en snit vinden die jou op het lijf geschreven is? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik help vrouwen en mannen, jong en oud, om er beter uit te zien en zich beter in hun vel te voelen.

Met de juiste kleren en kleuren en een gezonde dosis zelfvertrouwen kan iedereen stralen.

Neem een kijkje op mijn website om te zien wat ik voor jou kan betekenen. Al onze sessies kunnen ook als cadeaubon gegeven worden. Er is ongetwijfeld iemand in je kennissenkring die wel eens in de watten gelegd mag worden …

Kleuradvies

Fashions fade, style is eternal

Yves Saint-Laurent

Het is je ongetwijfeld al overkomen dat iemand je zegt dat je straalt. Vaak heeft dat te maken met de kleuren die je draagt. Sommige kleuren brengen het beste in je naar boven, terwijl andere kleuren je er ‘flets’ en somber doen uitzien. Wil je ook te weten komen wat jouw ideale kleurenpalet is? Ik help het je graag ontdekken!

Eerst bepalen we welk kleurtype je bent en definiëren we basis- en accentkleuren. We duiken in je kleerkast en stellen verschillende ‘looks’ samen die mooi aansluiten bij jouw type. Zo vermijd je in de toekomst foute aankopen. De dingen die je minder goed staan kan je blijven dragen in combinatie met de juiste accessoires in de juiste kleuren. Ook make-up advies komt aan bod.

Een sessie persoonlijk kleuradvies duurt anderhalf à twee uur en kost 85 euro. Boek een sessie met een vriendin en je geniet meteen 10 euro korting per persoon. Ook mogelijk in kleine groep.

Tip: Om een juiste analyse te kunnen maken ben je best zo ‘naturel’ mogelijk. Best geen bruin kleurtje of zonnebanksessies vooraf, noch een haarkleuring.

"Ik ben blij dat ik nu eindelijk weet welke kleuren me goed staan. Echt ongelooflijk hoe je dat effect zelf ziet op je gezicht bij het opleggen van de kleurdoeken" (Kathleen)

Stijladvies

I like being a woman, even in a man's world. After all, men can't wear dresses, but we can wear the pants

Whitney Houston

Mode verandert, je eigen stijl niet! Het heeft geen zin om je in een outfit te wurmen die je lichaamsvorm geen eer aandoet. Het komt erop aan de vorm en de snit te vinden die je troeven in de verf zet en je minpuntjes verdoezelt.

Tijdens een sessie stijladvies bepalen we jouw specifieke lichaamsvorm en zoeken we uit welke kleren het beste bij je figuur, je persoonlijkheid en je levensstijl passen. We nemen je kleerkast onder de loep en zijn onverbiddelijk voor de foute items. Ook richtlijnen voor kapsel, juwelen en bril komen aan bod.

Een sessie duurt ongeveer 2 uur en kost 85 euro. Boek je dit arrangement samen met een vriendin, dan betaal je slechts 75 euro per persoon voor een drietal uren. Vraag je vriendin dan wel om wat kleren mee te brengen uit haar eigen kast. Ook mogelijk in kleine groep (of als home-party).

Tip: je stijltype hangt nauw samen met je kleurtype. Je boekt best een complete sessie kleur- en stijladvies in één. Komt meteen ook voordeliger uit. Al onze prijzen vind je hier.

"Ik heb een kleedje aan dat ik online kocht na de kleur en stijl tips van jou. Vandaag al veel complimentjes gekregen! Heel leuk!" (Jolien)

Personal shopping

Style is a way to say who you are without having to speak

Rachel Zoe

Het is vaak niet gemakkelijk om in het grote aanbod in de winkels de juiste keuze te maken. Ik leer je hoe jij beter, efficiënter en sneller kan shoppen in jouw kleuren met jouw stijl. In een aantal winkels die je zelf mag kiezen probeer je verschillende outfits.

Heb je zelf een toffe bloes of broek of kleedje maar weet je niet goed waarmee je dit kan combineren? Breng het mee en we zoeken het samen uit. Je hoeft dus niet meteen een ganse nieuwe outfit te kopen!

Een sessie personal shopping duurt 3 uur en je investeert daarvoor 90 euro. Doe dit met je vriendin samen voor slechts 150 euro. Per bijkomend uur komt er 25 euro bij. In een aantal winkels (Garderobe, MB 120) shoppen we alvast met 10% korting. Wil je het advies beperken in tijd, investeer je 40 euro per uur.

Ideaal is dat je voorafgaand een kleur- en stijladvies gevolgd hebt. Zo weten we precies waar we op zoek naar moeten. Je bepaalt uiteraard zelf je budget en er is geen enkele aankoopverplichting.

"Na een namiddagje shoppen ben ik helemaal overtuigd. I like renuevalooks!! Outfit is helemaal goedgekeurd door mama, echtgenoot en kids... met heel veel 'wows' trouwens!" (Karen)

Fun with friends

Give a girl the right shoes and she can conquer the world

Marilyn Monroe

Je hebt ongetwijfeld vriendinnen die jouw interesse voor stijl en kleur delen. Bovenop persoonlijk kleur- en stijladvies organiseren we ook sessies voor groepen. Een ideaal verwenmoment voor jezelf en je vriendinnen waar je nog lang over napraat. Ook zeer leuk als vrijgezellenavond!

Het spreekt voor zich dat het advies iets minder diepgaand is dan in een persoonlijke sessie, maar we helpen je in ieder geval aardig op weg naar je ultieme outfit! Wedden dat de reacties van je vriendinnen boekdelen spreken?

Je kunt kiezen uit stijladvies, kleuradvies of een combinatie van beide. Daarnaast kan u ook bij ons terecht voor een avond 'in stijl met accessoires' indien u met minimum 7 personen bent. Welke kettingen passen bij wie, dikke , dunne, korte , lange, fijne , dramatische... U investeert daarvoor slechts 15 euro per persoon.

Stijl- of kleuradvies in groep duurt afhankelijk van de grootte van de groep ongeveer 3 uur en kost 40 euro per persoon. Een gecombineerde sessie duurt ongeveer 5 uur en kost 70 euro per persoon. De gastvrouw mag aan de helft van de prijs!

Buiten de lijntjes kleuren

Chic is a kind of mayonnaise, either it tastes, or it doesn't

Karl Lagerfeld

Renuevalooks organiseert regelmatig workshops waar je ook individueel aan kan deelnemen. De prijs ligt iets lager. Dit is eerder een kennismaking met een deel van ons aanbod. Deze workshops worden zeer positief geëvalueerd. Alle deelnemers raden dit achteraf aan bij vriendinnen! Het actueel aanbod van deze workshops 'style and shop' bij La Garde Robe vindt u steeds terug op onze facebookpagina, evenals leuke sfeerbeelden! Snel inschrijven is de boodschap want ze zijn telkens volzet.

"Amai, sexy mama" zei mijn tienerdochter, en begon spontaan het liedje 'Pretty woman' te zingen. Opzet dus zeker geslaagd!" (Heidi)

Of ben je op zoek naar een interessante spreker voor een workshop, lezing of teambuildingactiviteit rond de thema’s mode, stijl of kleur? Renueva komt graag je dag opvrolijken met motiverende en inspirerende sessies op maat. Laat van je horen en wij stellen een pakket samen op maat van jouw wensen.

Total make-over

… de crème de la crème… de ultieme verwenning…

De total make-over duurt een volledige dag en bestaat uit:

 • kleur en stijladvies;
 • personal shopping;
 • bezoek aan de kapper voor nieuwe haircut;
 • mogelijkheid tot visagie

Voor deze super verwendag investeert u 320 euro. Indien je dit met je vriendin samen boekt investeer je per persoon slecht 195euro.

"Mijn vriend had me eerst amper herkend! …Ik heb uitsluitend positieve commentaar gekregen van iedereen. Het valt me op dat ik nu meer beziens heb van mannen… Ik straal nu ook veel meer omdat ik me echt goed voel en ben nu zekerder van mezelf." (Hilke)

Cadeaubon

Een geschenk dat altijd gedragen wordt

Zin om iemand eens extra te verwennen? Schenk dan een sessie renuevalooks cadeau!

Je kan kiezen uit onze verschillende formules. Ook een bedrag schenken is mogelijk zodat de gelukkige dan zelf een keuze kan maken.

Wenst u wat minder uit te geven, dan kan u ook altijd een workshop (kijk bij buiten de lijntjes) cadeau doen. Dit aanbod is wisselend en verschijnt op onze facebookpagina.

Tarieven

 • Persoonlijk kleur- of stijladvies: 85 euro, duurt 2 uur
 • Persoonlijk kleur- of stijladvies voor 2 personen: 75 euro per persoon, duurt 3 uur
 • Persoonlijk kleur- en stijladvies gecombineerd: 155 euro, duurt 3,5 uur
 • Persoonlijk kleur- en stijladvies gecombineerd voor 2 personen: 130 euro per persoon voor 4 uur
 • Groepsessie kleur- of stijladvies: 40 euro per persoon voor 3 uur
 • Groepsessie kleur- en stijladvies: 70 euro per persoon voor 5 uur + cadeautje voor de gastvrouw.
 • Total make-over: duurt ganse dag, 320 euro of 195 euro per persoon met 2
 • Workshop style and shop: 25 euro
 • Juwelenadvies: 15 euro per persoon, minimum 7 personen

Voor extra acties kan u info vinden op onze facebookpagina en in onze nieuwsbrief!

Met dank aan